Een paar van de spelregels:

Om de producten goed met elkaar te kunnen vergelijken zijn alle ingrediënten panels genormeerd naar een proteïne hoeveelheid.

Een voorbeeld:

Voor de vergelijking van laag koolhydraat eiwit shakes, is van alle producten precies zoveel genomen dat nodig is voor 18 gram proteïne (een goede norm voor 1 maaltijd). Daarna is gekeken naar de hoeveelheid koolhydraten en de prijs van de producten. Sommige producten meng je gewoon met water, andere shakes hebben melk nodig. Daarom is de prijs van € 0,62 liter magere melk toegevoegd aan de prijzen van de verschillende eiwit shakes.

Sommige producten zijn goedkoper naarmate je meer exemplaren van dit product koopt. Voor een zo eerlijk mogelijke vergelijking is de prijs gehanteerd van 1 verkoopeenheid. Dit ook omdat mensen vaak eerst een product gaan proberen voordat er hiervan grote aantallen worden gekocht.

Sommige producten zijn alleen via internet te bestellen. Bij deze producten hebben we de verzendkosten teruggerekend naar die van één product.

Eiwitshakes-vergelijker.nl doet geen uitspraken over de smaak van de producten.

De uitslagen op eitwitshakes-vergerlijker.nl worden op twee manieren gerangschikt: op basis van prijs / kwaliteit verhouding en op basis van alleen de kwaliteit.

eiwitvergelijkereiwitvergelijkereiwitvergelijker
(advertenties) Snel afvallen met de Advantage Shakes van Atkins Afvallen? Meten is weten!